Meisje steelt koppel hun parkeerplaats voor zij zoete wraak op haar nemen

Gepubliceerd op 10/01/2021
Advertentie

In alle goede verhalen hoor je wel iets over wraak. Zodra je ziet dat een rot persoon zijn verdiende loon krijgt, geeft dat een super goed gevoel! Maar de wraak verhalen zijn degenen die waargebeurd zijn. Hunter en Lara leerden deze les toen zij de verkeerde mensen op het verkeerde tijdstip tegenkwamen. Hoewel zij aan het einde hun fantastische wraak kregen, verliep dit niet heel soepel.

Meisje steelt koppel hun parkeerplaats voor zij zoete wraak op haar nemen

Meisje steelt koppel hun parkeerplaats voor zij zoete wraak op haar nemen

Zin in donuts

Hunter en Lara lagen languit voor de tv en hadden opeens zin in iets zoets. Het ging om een snack die zij niet in het appartement hadden. Het koppel droomde over Boston crème, jam vulling, en poedersuiker… Ja, zij wilden donuts!

Zin in donuts

Zin in donuts

Drukte

Het was al half 9 ‘s avonds, dus Hunter en Lara hadden op het verkeerde moment zin in iets zoets. De enige plek die tot de late uurtjes open bleef was in het centrum. Dit hield in dat er behoorlijk wat file kon zijn, ook al was het gefrituurde deeg het meer dan waard.

Drukte

Drukte

Snel handelen

Toen Hunter en Lara in het centrum arriveerden was het bepakt met auto’s en voetgangers. En terwijl zij hun donut dromen wilden laten uitkomen, was er een belemmering: de bakkerij zou om 9 uur sluiten. Het stel moest een parkeerplaats vinden – en snel.

Snel handelen

Snel handelen

Iets gevonden

Eindelijk zag Hunter een parkeerplaats die vrij zou komen. Het was een bijzondere vondst, die net achter de donut winkel en naast de stoep stond. Het stel kwam vrolijk aan rijden en maakten zich gereed om te fileparkeren.

Iets gevonden

Iets gevonden

Een Vespa

Maar op het moment van hun overwinning, kwam er een ”kleine witte Vespa,” zoals Hunter het beschreef, en die pikte plotseling hun plek in. Lara trapte haar remmen in en zag de Vespa piepend tot stilstand komen. Was hun plek zo makkelijk gestolen?

Een Vespa

Een Vespa

In shock

Hunter en Lara keken elkaar geschrokken aan. Zij waren voorzichtig tijdens het fileparkeren om te voorkomen dat zij ergens tegenaan botsten – of erger, tegen iemand. Het was ongelooflijk dat deze Vespa in een oogwenk hun plek had gestolen.

In shock

In shock

Vervelende studenten

De twee jonge bestuurders van de Vespa, die hogeschool studenten waren, keken naar de geschrokken gezichten van Hunter en Lara en begonnen te lachen. Beiden waren ze super geïrriteerd en hadden ze erg zin in donuts, dus deed Hunter zijn raam open.

Vervelende studenten

Vervelende studenten

Als eerst

“Pardon, wij waren net aan het inparkeren,” zei hij tegen de meiden op de Vespa. In plaats van een spijtbetuiging, lachten de meiden weer en antwoordden ze, ”Sorry, wie het eerst komt, het eerst maalt!”

Als eerst

Als eerst

De sfeer was verpest

De hele situatie verpestten de donut dromen van Lara. Maar hoe zat het met Hunter? Hij had een ander idee. Hij was vastberaden dat – asociale bestuurders of niet – hij en Lara hun toetje zouden krijgen…

De sfeer was verpest

De sfeer was verpest

De winkel in

Hunter vroeg aan Lara of zij hem voor de donut winkel kon afzetten en hem vijf minuten later weer kon ophalen. Hij liep de winkel in, al ziedend door de ontmoeting met de Vespa meiden.

De winkel in

De winkel in

Wachten

Het werd erger, want Hunter zijn zorgen over de donut winkel werden realiteit. Het was druk, en de rekken met donuts werden steeds leger. Het enige wat hij kon doen was wachten… tot hij een bekende stem hoorde.

Wachten

Wachten

Gefrustreerd

Het was een van de Vespa meiden, die pal achter hem in de rij stonden. De twee waren zo druk met het praten over donuts dat zij hem geen eens zagen. Alleen het horen van hun stemmen was al frustrerend genoeg voor Hunter.

Gefrustreerd

Gefrustreerd

Inspiratie

De grap? Hunter hoorde dat de meiden zeiden “Gelukkig hebben wij een parkeerplaats gevonden” voordat zij hysterisch begonnen te lachen. Het was een klap, maar Hunter focuste zich op de keuze voor de donuts waar nog twee dozijnen van lagen. Toen kreeg hij zoete inspiratie.

Inspiratie

Inspiratie

De grap

Hunter vertelde de medewerker dat hij twee dozijnen aan donuts wilde – precies wat er over bleef in de winkel. Nu realiseerde hij zich dat de Vespa meiden zijn aandacht trokken. En zij waren niet blij!

De grap

De grap

De vraag

”Wat, houd jij er niet eens een paar voor ons over?” vroeg de Vespa bestuurster aan de medewerker. Op dit moment draaide Hunter zich om en reageerde hij met wat hij al die tijd al wilde zeggen.

De vraag

De vraag

Wie het eerst komt…

“Sorry,” zei Hunter. “Wie het eerst komt, het eerst maalt!” De uitdrukkingen op de gezichten van de meiden waren, zoals Hunter het beschreef, “werkelijk een uitdrukking die [hij nooit] zal vergeten.” Toen verliet hij de bakkerij met twee dozijnen donuts en een goed gevoel.

Wie het eerst komt...

Wie het eerst komt…

Geamuseerd

Toen Hunter voor de bakkerij wachtte tot Lara hem ophaalde, was zij nergens te bekennen. Hij besloot haar op te bellen – en was verrast om te horen dat zij geamuseerd klonk na het innemen van de parkeerplaats.

Geamuseerd

Geamuseerd

Haar plan

Hun parkeerplaats? En ja hoor, toen Hunter naar de Vespa liep, stond Lara er vlak naast en blokkeerde de plek. Ze lag in een deuk toen Hunter haar over de donuts vertelde – en onthulde haar eigen wraakplan.

Haar plan

Haar plan

Een boze toeter

Maar voor Lara klaar was met vertellen hoorde zij en Hunter een boze toeter. Het was van de Vespa, en de meiden hadden niet gedacht dat zij het koppel weer zouden zien, vooral niet na het donut incident. Zij waren met name niet voorbereid op Lara’s eigen wraakzuchtige plan.

Een boze toeter

Een boze toeter

Zegevierend

Hunter en Lara proostten op hun overwinning met twee donuts, die zij daar naast de Vespa hebben opgegeten. Het zou ten slotte gevaarlijk zijn voor Lara om met een halve donut in haar hand te rijden!

Zegevierend

Zegevierend

Missie geslaagd

Na een tijdje te hebben gezeten en het toetje te hebben opgegeten, reed het koppel langzaam weg. Maar in tegenstelling tot de eerste keer reden ze weg van hun parkeerplaats lachend en helemaal gevuld met donuts… evenals de zoete bevrediging van wraak.

Missie geslaagd

Missie geslaagd

Australische monteur

Natuurlijk heb je niet altijd een dozijn donuts nodig om jezelf te beschermen. Net als Hunter en Lara wist deze Australische monteur dat al te goed. De jonge man, bekend op Reddit als AngryAussieGam3r, had buren die zijn leven tot een hel maakte. Zijn grens werd overschreden toen hij op een dag iets in zijn garage zag wat zijn goede bui meteen verpestte.

Australische monteur

Australische monteur

Apart geval

Een vreemde auto blokkeerde hem! Hij wachtte en hoopte dat de bestuurder snel iets af moest leveren, maar AngryAussie had geen geluk. De man had geen andere optie en belde een van zijn vrienden om opgehaald te worden. Toen werd het erger.

Apart geval

Apart geval

Ongelooflijk

In de weken die daarop volgden, bleef de asociale auto maar opduiken, wat ervoor zorgde dat AngryAussie niet kon autorijden. Hij liet briefjes onder de ruitenwisser achter, maar zag nooit een reactie of verandering qua gedrag. Hij kon het niet geloven!

Ongelooflijk

Ongelooflijk

Wat een gek

De frustratie werd erger, en AngryAussie vermoedde dat de bestuurder iemand was die herhaaldelijk dronken werd en zijn auto aan de kant “vergat” te zetten. Het was een nette theorie, maar hij had geen bewijzen om deze eikel te identificeren.

Wat een gek

Wat een gek

Advertentie